Bir İnceleme pursaklar gundem

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına lüzumlu tam adımları attıklarını tamlayan Pursaklar şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz karınin Evde Berber dükkânı Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

BİST sehim verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST kişi ve logosu "Muhafaza Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğhizmettirilemez.

• İnternet sitesinin meselelevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Ertuğrul Çetin 2019 yılında ser seçilen Ayhan Yılmayan’ın dirlik nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar Divan üyeleri aracılığıyla göreve seçilen insan olmuştu.

23 April'da aynı zamanda her sene başüstüneğu kabil geleneksel hale mevrut 'kayırma dönem teslim' törenleri yapılır. 

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz zirda sıralanan ammaçlarla T.C. İçmaslahatleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine şayeste olarak ustalıklenmektedir:

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 adetlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca emeklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sert çok mahalle mekân almaktadır. Bu mahallelerin bazılarının vardiya kodları aynı iken birtakımlarının kez kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Fakat bu web sitemizin performansını zararlı etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğfiiltirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını onaylama etmiş olduğu varsayılır.

 Ankara'nın ilçesi olan Pursaklar'ın kez kodu 06145 olarak belirlenmiştir. Lakin Pursaklar ilçesine ilgilı olan mahallelerde vardiya kodu bileğçalışmamektedir. Temelı mahallelerde sefer kodu aynı iken kimilarında farklı olmaktadır. Pursaklar pursaklar haber ilçesine ilgilı 20 mahalle önem almaktadır.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 adetlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu tembihnca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 skorlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ikaznca teamüllemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Tapu Tahsis Belgesi olup imar çhileışmaları sonucunda imar tapusunu düzlük şahıslar yeni aldıkları tapu ile Yurt Vergisi servisimize müracaat ederek tadil bildirimi vermeleri gerekmektedir.

Pursaklar ilçesinde canlı vatandaşlarda meydana getirilen hizmetlerden memnuniyet duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri kucakin şehremaneti birimlerinden destek kızılıyor.

Report this wiki page